Vaippahousu - Wolwikkel
Vaippahousu - Valikko
Etusivulle
Kantoliinat
Kestovaipat
Äidille
Muut tarvikkeet
Tilaus
Toimitusehdot
Yrityksestä
 
 
 
 
 
 
Vaippahousu - Wolwikkel

 

Wool Cover

 

 

Hemp Hour Wool Cover-vaippahousut on valmistettu käsittelemättömästä, valkaisemattomasta ja korkealaatuisesta merinovillafleesekankaasta. Vaippahousujen tärkeimmissä kohdissa on kaksi kerrosta merinovillafleecekangasta, reilut vuotosuojat lahkeensuissa pitävät sisävaipan hyvin paikoillaan ja lisäävät vaippahousujen luotettavuutta.

 

 

 

Housujen etuosassa on tasku pötkövaipalle, siivekkeissä on pesutarrat ja päällipuolella lisäsäätötarra hoikille lapsille. Housut on kaavoitettu suhteellisen väljiksi ja korkeiksi, jolloin käyttöaika on pitkä ja alle mahtuu muotoonommeltu sisävaippa ja yöksi tarvittaessa lisäimua.

 

 

 

Merinovilla pitää lapsen ihon kuivana ja lämpimänä. Tutkimusten mukaan lämpötila vaipassa pysyy aina sopivana, koska villa hengittää, eikä haudo kuten monet keinokuidut.

Vaippahousut pestään villanpesuaineella käsin tai koneessa villaohjelmalla 30°C:ssa pesutarrat kiinnitettyinä. Villavaippahousuja ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme pesua ja lanoliinihoitoa tarvittaessa tai n. 2-8 viikon välein. Muutoin villa puhdistaa itse itsensä, eli pelkkä kosteiden housujen tuuletus riittää.

Wool Cover -vaippahousuja on saatavana kokovaihtoehdoissa S, M ja L. S-koko tällä hetkellä loppu varastosta.

 

Hinta: 19,90 € NYT 17,00 €

Postitse tilattuna hintoihin lisätään toimituskulut paketin koon ja painon mukaan.