Etusivulle
Kantoliinat
Kestovaipat
Äidille
Muut tarvikkeet
Tilaus
Toimitusehdot
Yrityksestä
 
 
 
 
 
 

 

Lenya ekovillaiset vaippahousut


Lenyoista on valittavana kevyet yksinkertaiset tai pitävät kaksikerroksiset villahousut. Yksinkertaisissa villahousuissa on vain kerros hengittävää ekovillaneulosta. Kaksinkertaiset villahousut ovat samannäköisiä kuin kevyemmät, mutta merinovillaneuloskerroksia on kaksi; näin ollen housut sopivat erinomaisesti myös yökäyttöön ja pidemmille vaihtoväleille. Merinovillaiset vaippahousut ovat suosittuja, sillä ne ovat vauvalle miellyttäviä-kesällä viileät, talvella lämpimät.

Yksinkertaisia Lenya-villavaippahousuja parempia vaippahousuja kesäkäyttöön on vaikea löytää, tosin pomminvarmuutta näiltä housuilta ei tule odottaa. Kyseessä on yhden pissavälin vaippahousut, joissa lapsen on hyvä olla helteiselläkin säällä. Tarvittaessa vyötäröresorin voi vielä taitella alas, jolloin housut peittävät ainoastaan vaipan..

Lenya villahousujen alle sopii mikä tahansa muotoonommeltu vaippa tai taittovaippa (esim. Lenya, MaM-harso). Taittovaipan kanssa voi käyttää vaikka Näpsyä tai pikkuhousuja, oman mieltymyksen mukaan. Villavaippahousuja voi myös käyttää lisävarmistuksena kertakäyttövaippojen tai muiden kosteutta eristävien vaippahousujen kanssa esimerkiksi öisin. Käytössä olisi hyvä olla vähintään kolmet housut.

Saksalaisvalmisteiset Lenya villahousut on valmistettu puhtaasta ja käsittelemättömästä villasta. Käsittelemättömässä villassa on jäljellä ihoa hoitavaa villarasvaa eli lanoliinia. Tämän vuoksi minkä housut toimivat niin hyvin, samasta syystä housujen olemus muuttuu käytön ja pesujen myötä (mm. kutistuvat ja huopuvat). Suositteltavinta on pestä housut käsin viileässä, tasalämpöisessä vedessä. Vaihtoehtoisesti housut voi pestä myös pesukoneen villaohjelmalla 30°C:ssa. Housut pestään lanoliinia sisältävällä villanpesuaineella ja pesun jälkeen housut kylvetetään lanoliinihoitoaineessa. Lanoliinikäsittely pitää housut samettisen pehmeinä, kosteutta pitävinä ja bakteereita hylkivinä Housut tuuletetaan käytön jälkeen ja pestään ja lanoliinikylvetetään vain tarvittaessa tai n. 2-8 viikon välein

Villahousut ovat oikein hoidettuina taloudellinen ja kestävä valinta. Kokovalikoima on laaja, mutta valita voi esimerkiksi jokatoisen koon..


Koot ja hinnat:

 
yksinkertaiset
kaksinkertaiset
62/68
11,00€
----
74/80
----
16,00€
86/92
13,00€
17,00€
98/104
14,00€
18,00€
110/116
-----
19,00€

 

* * * * * * * * * * * *

 

Pesuaine+hoitoaine+ sappisaippua

Postitse tilattuna hintoihin lisätään toimituskulut paketin koon ja painon mukaan.

Kysy lisätietoja osoitteesta: