Etusivulle
Kantoliinat
Kestovaipat
Äidille
Muut tarvikkeet
Tilaus
Toimitusehdot
Yrityksestä
 
 
 
 
 
 

Tilaukset tehdään sähköpostitse (), tilauslomakkeella tai puhelimitse (040 - 535 7753). Ilmoita haluamasi tuote, koko ja väri/kuosi, sekä omat yhteystietosi ja toivomasi maksutapa. Pyrin lähettämään tilausvahvistuksen 48 tunnin kuluessa arkipäivisin. Jos et ole saanut tilausvahvistusta, pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä uudestaan.

Tilattaessa edullisin maksutapa on ennakkolasku. Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen ja ennakkolaskun sähköpostitse. Postitan tilaamasi tuotteet kolmen arkipäivän kuluessa siitä kun lasku on maksettu ja rahat näkyvät Babion tilillä. Pankistasi riippuen, suoritus kirjautuu tililleni 1-3 arkipäivän kuluessa. Tällä tavoin toimii suurin osa asiakkaista.

Postiennakolla lähetettynä maksat tilauksesi postissa samalla kun haet pakettisi kotiin. Postin veloittama 3,35 euron postiennakkomaksu tulee tällöin tilauksesi ja postituskulujen päälle maksettavaksesi. Varmistan postiennakolla tilatut tilaukset lähettämällä asiakkaalle sähköpostia ennen kuin lähetän tilauksen. Tilausta ei lähetetä ennen kuin olen varmistuksen saanut!

Pidän tuotteita sinulle varattuina 7 päivän ajan tilausvahvistuksesta. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ilmoitathan siitä minulle mahdollisimman nopeasti!

Noudettuna maksu suoritetaan käteisellä, pankki- tai luottokortit eivät käy. Voit myös halutessasi maksaa etukäteen ennakkolaskulla, silloin maksun täytyy tapahtua niin hyvissä ajoin että suoritus näkyy tililläni kun tulet tuotetta noutamaan. Mikäli voit esittää kuitin ennakkomaksusta, sekin käy.


Ennakkolaskulla maksetut tilaukset toimitetaan suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen, jos ne mahtuvat kirjeeseen. Toimitusmaksu on ilmoitettu joidenkin tuotteiden kohdalla, muiden tuotteiden osalta postimaksu on postin hintojen mukainen, alle kahden kilon paketista 7,40€. Yksittäinen tuote saattaa myös mahtua kirjeeseen tai maksikirjeeseen, jolloin toimitusmaksu on vastaavasti edullisempi. Postiennakko lisää aina kustannuksia 3,35 €:n verran (postiennakkomaksua ei palauteta). Ilmoitetut postimaksut ovat kotimaahan, mahdollisiin ulkomaan tilauksiin kulut todellisten kulujen mukaan.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen on oltava käyttämätön, pesemätön, alkuperäispakkauksessaan ja mahdolliset tuotemerkit yhä kiinnitettyinä.Vaatteita voi tietysti sovittaa, mutta palautettaessa niiden tulee olla ehjissä alkuperäisissä pakkauksissaan ja käyttämättömiä. Palauta tuotteet postin kautta (halvin postimaksu) ja laita mukaan tilitietosi, niin maksamasi summa palautetaan täysmääräisenä tilillesi. Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostitse. Mahdollista postiennakkomaksua ei palauteta.


Arvonlisävero (22%) sisältyy hintoihin. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin emmekä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa