Etusivulle
Kantoliinat
Kestovaipat
Äidille
Muut tarvikkeet
Tilaus
Toimitusehdot
Yrityksestä
 
 
 
 
 
 

 Carriwell Breast Soothers
-
pakkauksessa on kaksi hoitotyynyä rintojen hoitoon. Hoitotyynyt sisältävät erityisgeeliä, joka lämpenee tai viilenee nopeasti. Tyynyt on suunniteltu niin, että ne voi laittaa liivien sisään pysyäkseen sopivasti paikoillaan.

Imetyksen alussa rinnat ovat usein kovat ja pinkeät, ja imetys voi olla vaikeaa tai jopa kivuliasta. Kuuma suihku on avuksi, mutta vauvan kanssa suihkuttelu ei aina ole helppoa eikä muutenkaan kaikkialla mahdollista. Breast Sootherit sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Mikäli rintasi pakkautuvat helposti, sinulla on taipumus sairastua rintatulehdukseen tai kärsit rintojen turvotuksesta, hoitopakkaus on viisas ja oloasi helpottagva hankinta.

 

Hinta: 18,95 € NYT -20%

Postikulut 0,80€/pkt ennakkolaskulla maksettaessa.

 

Kylmähoito auttaa turvotukseen imetyksen alussa ja on usein avuksi tukoksien sekä tulehdusten hoidossa. Kylmä vähentää pehmytkudosturvotusta ja saa näin maidon virtaamaan tiehyissä paremmin.

Maitotiehyen tukkeutuminen ilmenee pattina ja punaisena läiskänä rinnassa. On tärkeää antaa vauvan imeä kipeää rintaa, ja sillä avata tukos. Tähän auttaa myös kylmä- tai lämpöhoito ennen herumista, käsinlypsy ja hellä hieronta.

Hoitotyynyjä voi käyttää myös esim. joidenkin urheiluvammojen, päänsäryn ja synnytyksen helpottamiseksi tai vauvan sängyn lämmittämiseen ennen nukkumaanmenoa. Soveltuvat myös hammassäryn lievittämiseen ja esim. viisaudenhampaan poiston jälkeiseen hoitoon.