Etusivulle
Kantoliinat
Kestovaipat
Äidille
Muut tarvikkeet
Tilaus
Toimitusehdot
Yrityksestä
 
 
 
 
 
 

 

 Original

Bummi Originalit ovat kevyet, tarralliset ja erinomaisesti paikoillaan pysyvät vaippahousut. Housujen ulkopuoli on hengittävää nylonia ja sisäpuoli reiällistä kuivaliinakangasta. Kuivaliinakankaan vuoksi ilma kiertää vaippahousuissa hyvin ja sisävaippa pysyy kunnolla paikoillaan. Bummi Originaleissa on joustavat kanttaukset (lycraa) sekä leveä ja pehmoinen Aplix-tarrakaistale etupuolella. Materiaalit ovat testatusti turvallisia. (Tarrat ovat hyvin kestäviä, ne tulee irroittaa tarttumalla niihin, ei repäisemällä housujen reunasta!)
Bummi Original sopii ilman sisävaippaa myös uimavaipaksi

Original-vaippahousut ovat todella hyvät mökki-olosuhteissa esimerkiksi harsojen kanssa. Housut huuhtoo sade- tai järvivedessä ja harsot pesee saunasaavissa; helppoa ja nopeasti kuivuvaa.

Bummi Original -housuille suositellaan käsinpesua tai konepesua 40 ºC asteessa ja narukuivatusta. Housut kuivuvat todella nopeasti.
Huuhteluainetta, kloorivalkaisua tai muuta valkaisuainetta ei tule käyttää, älä myöskään liota housuja ennen pesua.
HUOM! Originalit eivät kestä samanlaista käsittelyä kuin Super Whisper Wrapit. Housut eivät myöskään ole "pomminvarmoja", ulkopuoli saattaa kostua, mikäli housuissa on märkä sisävaippa pitkään.

 

small
3-6 kg
(7-13 lbs)
medium
6-9 kg
(13-20 lbs)
large
9-13kg
(20-28 lbs)
x-large
13-16 kg
(28-35 lbs)

 

Hinta: 9,95€ nyt varastokappaleet -15%

Postitse tilattuna hintoihin lisätään toimituskulut paketin koon ja painon mukaan.