Kantoliina Baby Bundler
Kantoliina - Valikko
Etusivulle
Kantoliinat
Kestovaipat
Äidille
Muut tarvikkeet
Tilaus
Toimitusehdot
Yrityksestä
 
 
 
 
 
 
Kantoliina Baby Bundler

 

MaM Eco-liinailusetti

 

MaM ECO vastaa mukavuudeltaan trikooliina, mutta kantokestävyydeltään kudottua kantoliinaa. Liinan materiaali on 55% hamppua ja 45% sertifioitua luomupuuvillaa. Hamppukuitu ei juuri jousta ja se on todella kestävää Pehmeä luomupuuvilla tuo kankaaseen lisää pehmeyttä. Liina on sopivan jämäkkä, mutta silti pehemä, että se sopii erinomaisesti niin vauvan ensiliinaksi kuin isomman taaperon kantamiseen

Liinan reunat on kaksinkertaisesti päärmätty. Liina on keskeltä leveä ja sen päät on kauniisti kavennetty ja pyöristetty. Liinan mukana on kolmikielinen ohjevihko.

MaM ECO-kantoliinassa on MaM Wrapistä tuttu muoto ja korkeatasoinen viimeistely. Liina on keskeltä tarpeeksi leveä kehto- ja L-sidontoihin sekä isommankin lapsen kantamiseen. Reunat on kaksinkertaisesti päärmätty elastisella langalla, liina kapenee päitä kohden ja päät ovat kauniisti pyöristetyt.

Lliinan mukana toimitetaan yksityiskohtainen, kolmikielinen ohjevihkonen.

 

MaM ECON mukana saat liinailutossut ja kirjaillun myssy. Asusteet on ommeltu kaksinkertaisesta kankaasta ja kaikki saumat on ommeltu litteiksi. Tossut ovat pehmeitä ja turvallisia kasvavalle jalalle; talvella alle sopii villasukat. Myssyyn on kirjailtu teksti "Portare necesse est". Mysyssyssä ja tossuissa on yksi koko, joka sopii n. 4-6 kk ikäisestä alkaen jopa taaperoikään asti.

 

MaM Eco -liinaa on saatavilla kahdessa koossa:
S/M ja L/XL

 

 

khaki L/XL

 

farkku S/M

 

kastanja L/XL

 

viini S/M

 

 

 

 

Hinta/liinailusetti: nyt varastokappaleet -10%
S/M 67,40 €
L/XL 69,90 €

 

Toimituskulut ennakkomaksulla maksettuna 7,40 euroa yhdelle liinalle.
Samaan pakettiin mahtuu toki paljon muutakin, vaikka kimpassa liina myös ystävälle :o)

 

Kysy lisätietoja osoitteesta .